Postzegelclub IJsselham

De Beitel

De clubavonden worden gehouden in het clubgebouw de Beitel Molenstraat 24 te Steenwijk.
Er is ruime parkeerplaats aanwezig!
De eerst volgende clubavonden zijn:

17 september : Startavond met mini veiling, inleveren rondzend boekjes en veilingkavels voor november
15 oktober : dvd presentatie of gastspreker. En mini veiling.
19 november : Grote Clubveiling met veel leuke kavels !!
17 december : Oudejaarsbijeenkomst( kerst bingo met feestelijke prijzen)En mini veiling.
21 januari : Ruilavond ( inleveren kavels voor de maart veiling)En mini veiling.
18 februari : Jaarvergadering. En mini veiling.
18 maart : Grote Clubveiling met veel leuke kavels
15 april : dvd presentatie of Gastspreker. En mini veiling.
20 mei : Slotavond , met uitreiking prijzen quis en puzzel.

Het bestuur wenst u een prachtig verzameljaar 2018/2019

Er is elke clubavond een quiz met 10 vragen, diegene die aan het eind van het clubjaar de meeste punten heeft krijgt de wisselbeker mee naar huis en een cadeaubon.

Verder is er elke clubavond (met uitzondering van de clubveiling) een tafel met kilowaar waar men naar hartenlust kan zoeken naar die ene zegel en een kleine veiling van zo`n 30 tot maximaal 50 kavels.

De avonden beginnen om 19.00 uur waar men naar hartenlust kan gaan ruilen, ervaringen uit wisselen of gewoon even kan bijpraten. Bij de veilingavonden in november en maart kan men terecht in de zaal vanaf 19.00 uur om de kavels te bekijken tot 20.00 uur die die avond worden geveild.

Graag zien we u op een van deze avonden.

Het bestuur.
Design & coding by GB