Postzegelclub IJsselham

Mooie verzamellaarsbeurs in De Meenthe

Onze postzegelvereniging IJSSELHAM

Organiseert op 17 november 2018 weer een beurs . De beurzen voor 2019 zijn ook bekend die worden gehouden op zaterdag 30 maart en 16 november 2019 .
Een verzamelaars beurs waar onder andere postzegels, munten,bankbiljetten, ansichtkaarten, telefoonkaarten, speldjes,winkelwagen muntjes,paperclips en zelfs boeken van o.a. de streek etc. wordt aangeboden. Tevens is het mogelijk om taxatie`s van ingebrachte spullen gratis te laten uitvoeren.

Zaterdag 17 november in de "DE MEENTHE", Stationsplein 1, te Steenwijk (tegenover het Trein en Bus station dus ook met trein en bus gemakkelijk te bereiken). Ook is er voldoende parkeergelegenheid.

Van `s morgens 10.00 uur tot `s middags 15.00 uur bent u van harte welkom.

Voor standhouders er worden tafels en stoelen klaar gezet , huur per meter 4 euro

Voor alle inlichtingen Rieks Jonkman tel 0521-515835
Graag tot 17 november.