Postzegelclub IJsselham

De Beitel

De clubavonden worden gehouden in het clubgebouw de Beitel Molenstraat 24 te Steenwijk.
Er is ruime parkeerplaats aanwezig!
De eerst volgende clubavonden zijn:

21 september : Startavond met grote veiling ; (de kavels van maart 2020 worden toegevoegd , en inleveren kavels voor grote veiling november )
19 oktober : Mini veiling ; quiz ; DVD presentatie.
16 november : Grote Clubveiling .
21 december : Oudejaarsbijeenkomst met bingo en mini veiling.
18 januari : Mini veiling ; quiz ; DVD presentatie ( inleveren kavels voor grote veiling in maart).
15 februari : Zegelen; jaarvergadering en mini veiling.
15 maart : Grote Clubveiling.
19 april : Mini veiling ;quiz ; DVD presentatie.
17 mei : Zegelen ; mini/grote veiling , uitreiking quizbeker .

Het bestuur wenst u een prachtig verzameljaar 2020/2021

Er is drie keer per jaar een quiz met 10 vragen, diegene die aan het eind van het clubjaar de meeste punten heeft krijgt de wisselbeker mee naar huis en een cadeaubon.

Verder is er elke clubavond (met uitzondering van de grote clubveilingen in maart en november) een kleine veiling met maximaal 50 kavels.

De avonden beginnen om 19.00 uur waar men naar hartenlust kan gaan zegelen, ervaringen uit wisselen en/of gewoon even kan bijpraten. Bij de veilingavonden in november en maart kan men ook terecht in de zaal vanaf 19.00 uur om de kavels te bekijken tot 20.00 uur die die avond worden geveild.

Men kan als lid albums , jaargangen catalogi etc bestellen met korting bij

HENRIā€™S POSTZEGELKAMER
Postzegels en toebehoren.

Henri Apperlo
Platanenhage 14
Telefoon 06-28164666
9501 ZS Stadskanaal
Email adres h.apperlo@outlook.com

Graag zien we u de club avonden.

Het bestuur.
Design & coding by GB